Op 15 november 2005 werd in Nijmegen Louis Sévèke vermoord. Of Louis vermoord is om zijn ideeën, sympathieën en zijn werk is nog steeds niet duidelijk. Op 7 maart 2008 is Marcel T. veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op Louis en enkele andere feiten. Zijn motief blijft onduidelijk. Informatie over het onderzoek kun je vinden op www.louisseveke.nl

Wij roepen mensen en organisaties op om op 15 november, de dag van de moord op Louis, hun dossier op te vragen bij de politie of inlichtingendiensten. Hoe meer mensen dit doen, hoe groter de druk op deze diensten wordt om openheid van zaken te geven. Een transparanter rechtssysteem is een doel waarvoor Louis zich met hart en ziel inzette gedurende zijn werkende leven. Dus doe mee op 15 november, samen kunnen we een statement maken als eerbetoon aan het werk en gedachtegoed van Louis, voor een opener en eerlijker samenleving.

Buro Jansen en Janssen heeft een online stappenplan geschreven (zie linkermenu) die je kan volgen om inzage in je dossier te krijgen. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, wil je dit initiatief steunen door je naam hier te vermelden of wil je aangeven dat je meedoet bel of mail ons dan.

Stuur deze oproep door aan vrienden en kennissen.

Voor meer informatie
Buro Jansen & Janssen
info@burojansen.nl
telefoon/fax 020 6123202